hondentrimsalonzippo.nl

afspraakregels

In de trimsalon gelden de volgende regels:

 

Er word alleen volgens afspraak gewerkt.

 

Als u de hond komt brengen hou de hond dan aan de lijn dit om vechtpartijen te voorkomen met andere honden in de winkel. Of dat de hond de benen neemt op het erf of zelfs het erf af rent .

 

Mocht u verhinderd zijn dan de afspraak 24 uur van te voren afbellen als het mogenlijk is. Omdat er steeds meer afspraken niet nagekomen worden ben ik genoodzaakt om de gereseveerde tijd in kosten te brengen.

 

Mocht uw hond loops zijn dan hoor ik het graag voor u de hond komt brengen, dit is om ongewenste zwangerschappen te voorkomen.

 

Als de hond of kat medicijnen gebruikt of ziek is geweest en het heeft gevolgen tot de behandeling dan hoor ik het graag als u de hond komt brengen dan kan ik daar rekening mee houden.

 

Als de hond gedragsproblemen heeft is het altijd fijn als dat even vermeld word met een afspraak maken, dan kan ik daar rekening mee houden dat er bijvoorbeeld geen andere dieren in de winkel zijn.

 

Zorg er voor dat de hond goed uitgelaten is. Als de hond met een volle blaas op de tafel staat is het geen fijn gevoel voor de hond.

 

Puppy´s mogen in de winkel komen als ze alle entingen hebben gehad, dit om te voorkomen dat ze ziek worden.

 

Zorg er altijd voor dat u uw hond  zo goed mogenlijk vlo en teek vrij houd Dit is niet alleen voor de hond fijn maar ook voor andere honden die na u komen in de winkel.

 

Als de hond of kat niet goed verzorgt is en klitten heeft dan is het diervriendelijker om het dier wat korter te knippen dan uit de klit te halen, mocht u toch willen dat het dier ontklit word dan word daar extra kosten voor in rekening gebracht.